12-03-2013, 0:54
Kusi już od dłuższego czasu. Trochę sobie poczytuję, wstępnie planuję. Ktoś może był? Z chęcią posłucham informacji z pierwszej ręki.
Masz własną stronę internetową? Pomóż promować Forum Węgierskie!
Albania
|
12-03-2013, 0:54
Kusi już od dłuższego czasu. Trochę sobie poczytuję, wstępnie planuję. Ktoś może był? Z chęcią posłucham informacji z pierwszej ręki.
12-03-2013, 8:52
Nie bylam. Ale czytalam ksiazke Andrzeja Stasiuka Jadąc do Babadag.
Hmm - w bezproblemowym zasięgu auta, więc dla mnie atut /nienawidzę latania / a ponadto znalazłem portal http://albania.com.pl a na nim m.in:
Cytat:Dlaczego warto właśnie teraz odwiedzić Albanię? Mówiąc szczerze tegoroczne plany ciut mi się rozjechały i moze trzeba by sie nad tym pomysłem pochylić
12-03-2013, 10:42
Jeżeli chodzi o Albanię, polecam przewodnik Tibora Dienesa, nomen omen Węgra, który propaguje w Polsce ten piękny kraj. Oto jego strona:
http://www.alban.hu/pol/index.html Organizuje on wycieczki do Albanii.
Waldemar Kugler - pilot wycieczek, przewodnik.
Węgry dla każdego!
12-03-2013, 10:57
Tudós: dzieki za namiary! Wycieczka objazdowa wyglada ciekawie!
13-03-2013, 21:04
W tym roku jedziemy do Albanii, do Durres, wczasy z biura turystycznego.
Pierwszym plusem jest to że jedziemy przez Węgry (autokarem, ale zawsze coś). W poprzednich latach w Budapeszcie był dłuższy przystanek ze zwiedzaniem, w tym roku już nie.
13-03-2013, 21:12
rwmagyar, bardzo Cię bym poprosił o opisanie wrażeń, jak już wrócisz. No i zdjęcia, jeżeli nie byłby to problem. Wyjazd super! Zazdroszczę bardzo!
19-05-2013, 21:07
Napisalam do Tibora Dienesa, aby dowiedziec sie o daty wycieczki objazdowej w roku 2013. Niestety, juz nieaktualne
20-05-2013, 20:46
Na takie coś trafiłem. Może się komuś przyda...
20-05-2013, 21:07
Wycieczka wyglada bardzo ciekawie. Dwie rzeczy tylko mi sie nie podobaja: Poznan i zbiorka o 5:30 rano. Ale kto wie....
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|