Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam,
Nie mogę znaleźć potrzebnych mi informacji na forum dlatego też piszę.
Przy zakupie biletu przez stronę Orange Ways pojawia się komunikat banku 'Nie można ukończyć transakcji'.
Szukałem i znalazłem, że kilka osób miało ten sam problem lecz nikt nie podał rozwiązania.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Liczba postów: 2,303
Liczba wątków: 240
Reputacja:
375
Na jakim etapie zakupu pojawia się ten błąd? Może screenshot jakiś?
Reputacja:
0
Sprawa się wyjaśniła po mailu do biura firmy. Problem leżał tylko i wyłącznie po stronie banku.
Reputacja:
0
Mam jeszcze jedno pytanie dlaczego bilet Orange Ways jest imienny, czy wiąże się to z kontrolą na granicy? Czy w przypadku gdy zamówiłem bilet na złe nazwisko przewoźnik może dokonać zmiany na moją prośbę?
Czytałem regulamin, aczkolwiek ja rozumiem go tak, że biletu nie mogę odstąpić ani sam nie mogę zmienić nazwiska.
Reputacja:
0
Pesel? Nie mam na żadnym bilecie numeru pesel.
Reputacja:
375
Może w takim razie data urodzenia? Pamiętam, że przy okazji rezerwacji musiałem obdzwonić grupę znajomych, bo jedna z danych nie była mi znana. Chyba była to właśnie data urodzenia w takim razie.
Reputacja:
0
Nie wpisywałem dat urodzenia, ponieważ były wymagane tylko pola imię i nazwisko.
Na bilecie jest natomiast rubryka kod, o której też nic więcej mi nie wiadomo.
Reputacja:
375
W takim razie system rezerwacji zmienił się od momentu, gdy kupowałem bilet po raz ostatni. Nie mam pojęcia, o co chodzi z tym kodem. Może po wpisaniu kodu można otrzymać jakiś rabat?