13-07-2012, 15:28
(13-07-2012, 15:10)moziba napisał(a): Żywotność forum zależy od nas, ale zawdzięczamy je Adminowi i jego pomysłowości. Również to, że nie upadło po pierwszych tygodniach „bycia nowością” jest jego zasługą.
Ruch - jak na drogach - zwiększa się przed wakacjami, a nadzieją na przetrwanie forum są tacy, których interesują Węgry jako takie: język, kultura, historia, zasoby, architektura, słowem widzą w tym kraju coś więcej niż tylko kąpieliska, niczego nie ujmując poszukującym informacji turystyczno-logistyczno-transportowych. Jak widać - szanse rosną.
A uczyć się możemy wszyscy od wszystkich.
No, no moziba, Ty mi tu nie dyskredytuj tematów związanych z kąpieliskami
A tak poważnie, to masz w 100% rację. Wiadomo, że przed wakacjami i w ich trakcie, zainteresowanie Forum jest większe, ale myślę, że część z takich "sezonowych" osób zostanie zaczarowana "magią" Węgier i będą tu zaglądali także w ciągu roku.
Dla mnie niestety realne Węgry mogą być tylko w czasie wakacji, a przez pozostałą część roku tylko wirtualnie i na pewno będę bywał na forum. Tylko moziba dawaj łatwiejsze zagadki, bo nie wszyscy są tak obeznani z Budapesztem, jak Ty
Oczywiście przyłączam się do zdania:
"(...) zawdzięczamy je Adminowi i jego pomysłowości. Również to, że nie upadło po pierwszych tygodniach „bycia nowością” jest jego zasługą(...)"
W swoim imieniu DZIEKUJĘ