31-07-2014, 20:24
TADAMMMMMM
Ja preferuję klasycznego bez dodatków, no poza czosnkiem bo to być musi!
PS. Sztasek dzięki za przepis ale ja nie będę go robić w domu bo chodzi o to żeby go zjeść w szczególnych okolicznościach przyrody czyli na Węgrzech a nie w PL . Ale moje dziecko juz spytało (jak się dowiedziało, że na forum podano przepis) czy będę robić w domu .
A tak btw jeśli chodzi o ceny langosza (zwykłego)w Egerze:
targ - 220 Ft
dworzec autobusowy - 250 Ft
kąpielisko - 300 lub 350 Ft (można kupić w 2 miejscach)
Ja preferuję klasycznego bez dodatków, no poza czosnkiem bo to być musi!
PS. Sztasek dzięki za przepis ale ja nie będę go robić w domu bo chodzi o to żeby go zjeść w szczególnych okolicznościach przyrody czyli na Węgrzech a nie w PL . Ale moje dziecko juz spytało (jak się dowiedziało, że na forum podano przepis) czy będę robić w domu .
A tak btw jeśli chodzi o ceny langosza (zwykłego)w Egerze:
targ - 220 Ft
dworzec autobusowy - 250 Ft
kąpielisko - 300 lub 350 Ft (można kupić w 2 miejscach)