18-07-2016, 13:39
(18-07-2016, 12:51)ruda23 napisał(a): cześćWitaj w Hajduszoboszlo nie ma zegarków wchodzisz na kapielisko plażowa ilecznicze na podstawie zakupionego w kasie biletu
mam nadzieję, że pisze posta w dobrym miejscu
mam kilka pytań do osób, które były już na basenach w Hajduszoboszlo, bo wybieram się tam początkiem sierpnia
- czy wchodząc na basen dostaje się takie zegarki (jak np. na termach w Bukowinie), którymi można zapłacić bezgotówkowo za obiad albo napoje czy wchodząc na teren basenu trzeba mieć przy sobie gotówkę?
- czy na terenie basenu jest wi-fi
- rzeczy typu ubrania, torebka itd. zostawia się w zamykanych szafkach, czy jak to tam wygląda?
- jeśli chcemy tylko dostęp do tego basenu- morza, bez dużych zjeżdżalni to wystarczy że kupimy bilet na strefę plaża czy trzeba jakiś inny?
z góry wielkie dzięki za odpowiedź
pozdrawiam!
W punktach gastronomicznych których jest bardzo dużo wszelkiego rodzaju płacisz gotówką, Pieniązki najlepiej mieć przy sobie w takich wodoszczelnych pojemniczkach które możesz kupić na straganch przed głownym wejsciem na basen lub już na samym kapielisku gdzie tez są sklepiki z takimi rzeczami
Jeśli nie chcesz kożystać z zjezdzalini nie musisz kupować biletu do apuaparku a bilecik na kąpielisko plażowe i lecznicze kosztuje 2300 ft
zresztą poczytaj sobie ceny http://www.hungarospa.hu/pl/hungarospa-ceny/cennik-pl
Są kabiny do przechowywania swoich żeczy jak i dapozyt przedmiotów wartościowych za dodatkową opłatą Ja osobiście nigdy nie korzystałem z tego pieniadze mam przy sobie a o ręczniki koce i cała reszte się nie boje