04-08-2017, 19:29
Co do faktury to nie wiem ale właśnie wróciłam z Hajduszoboszlo i przedstawię wam moje wnioski. Ja byłam tam trzy razy i nam się podoba, dzieciaki mają tam fajną zabawę, wieczorem na deptaku jest fajnie o ile ktoś lubi. Przeraziło mnie w tym roku zachowanie naszych rodaków oczywiście nielicznych. Pan w aqua parku mając brudne klapeczki podszedł do basenu dla dzieci i je wypłukał, pani której dziecko nasikało w toalecie na podłogę stwierdziła, że nic się nie stało (wiem że tam mokro na podłogach ale mimo wszystko), pani na rzeczce najpierw pchała się po pontony a później kombinowała aby popływać kilka razy mimo że inni czekali. Generalnie odniosłam wrażenie że niektórzy Polacy jadą tam jak burżuje, a co kur... zapłaciłem to mogę wszystko, palić w aqua parku gdzie chcę a nie tak jak ogłaszają w wydzielonych miejscach. Na szczęście tylko nieliczni się tak zachowują. Ja, jak napisałam lubię to miejsce i pewnie jeszcze kiedyś tam pojadę choć mam ochotę poczekać kilka lat na drogi, które się budują. Eger to komuna