16-07-2018, 12:32
Mógłbym tu coś wrzucić prawie codziennie. To z FB, autor wpisu jest posłem czy też samorządowcem i podpina różne chwalebne wiadomości, np:
Nawet, gdybym był dwa razy bardziej tępy, to i tak zgadłbym, że ta babeczka urodziła się w Balmazujvaros, a nie w Subaru. Inna nazwa tego miasta to "lewa ręka króla Jakuba".
To też pierwsza klasa:
Tu przegrałem. Niech mi tylko ktoś wytłumaczy, czy w tym parku rosną rośliny, rowery, czy też bratankowie produkują tam perkal i paciorki dla Trzeciego Świata?
Cytat:Dr Tiba István dodał(a) nowe zdjęcia (2).
1 godz. ·
Világbajnok lett a magyar junior U20-as női kézilabda válogatott szombaton, a Debrecenben megrendezett világbajnokságon. A csapat egyik kapusa, Suba Sára Balmazújvároson született, nevelkedett, itt ismerte meg a kézilabda fortélyait!
Így ez a szenzációs siker külön nagy öröm nekünk, Balmazújvárosiaknak.
Gratulálok a csapatnak! Köszönjük Sárának!
Mistrz świata stał się węgierskim zespołem piłki ręcznej kobiet w sobotę na Mistrzostwach Świata w debrecen. Jeden z członków zespołu urodził się i wychował w mieście Subaru.
Więc ten rewelacyjny sukces jest dla nas wyjątkową przyjemnością, lewą ręką króla Jakuba.
Nawet, gdybym był dwa razy bardziej tępy, to i tak zgadłbym, że ta babeczka urodziła się w Balmazujvaros, a nie w Subaru. Inna nazwa tego miasta to "lewa ręka króla Jakuba".
To też pierwsza klasa:
Cytat:Dr Tiba István dodał(a) nowe zdjęcia (10).
6 lipca o 13:24 ·
Gyöngyösön épül fel a világ legnagyobb kerékpárgyártó vállalatának tizedik, egyben második európai üzeme. A három lépcsőben megvalósuló, 15 milliárd forintos beruházás alapkövét csütörtökön helyeztük el a város ipari parkjában. Az új üzem hatszáz új munkahelyet teremt, évente 1 millió kerékpár készülhet majd Gyöngyösön.
Hazánk Európa központjában fekszik, rendelkezik a termeléshez szükséges ipari alapokkal és képességekkel, ezért egyre több külföldi vállalat dönt Magyarország mellett.
Koralikami jest dziesiątą i drugą europejską rośliną w największej na świecie firmie produkcji rowerów. Kamień węgielny 15 miliardów inwestycji w trzy kroki został umieszczony w czwartek w miejskim parku przemysłowym. Nowa roślina tworzy 1 nowych miejsc pracy, 1 milionów rowerów rocznie.
Nasz kraj leży w centrum Europy i posiada fundusze przemysłowe i zdolności niezbędne do produkcji, a zatem coraz więcej firm zagranicznych decyduje o Węgrzech.
Tu przegrałem. Niech mi tylko ktoś wytłumaczy, czy w tym parku rosną rośliny, rowery, czy też bratankowie produkują tam perkal i paciorki dla Trzeciego Świata?