27-07-2019, 18:20
Locomotiv GT - "Álomarcú lány ... Dziewczyna z rozmarzoną twarzą" (1977-78)
Hívok egy régi álmot ... Wspominam dawny sen
Várom, ki benne áll, álomarcú lány ... Wyglądam w nim dziewczyny z rozmarzoną twarzą
Értem, ha szólal bennem ... Rozumien, jak we mnie przemawia
Érzem, ha megérint, álomarcú lány ... Odczuwam jej bliskość, dziewczyno z rozmarzoną twarzą
Mindig gondolj rám ... Zawsze myśl o mnie
Átkarol, hogyha kérem ... Obejmie, gdy poproszę
Rámhajol, úgy, mint rég, álomarcú lány ... Pochyla się nade mną jak dawniej, dziewczyna z rozmarzoną twarzą
Érti, hogy miért is nézem ... Rozumie, dlaczego na nią patrzę
Érzi, hogy miért is fáj, álomarcú lány ... Odczuwa, dlaczego też boli, dziewczyno z rozmarzoną twarzą
Szép, mint egy színes álom ... Piękna, jak kolorowy sen
Kár, hogy csak néha lát, álomarcú lány ... Szkoda, że tylko czasami widzi, dziewczyna z rozmarzoną twarzą
Vállamra száll a hajnal ... Na me ramiona opada świt
Búcsúzik ő is már, álomarcú lány ... I ona również sie żegna, dziewczyno z rozmarzoną twarzą
Hívok egy régi álmot ... Wspominam dawny sen
Várom, ki benne áll, álomarcú lány ... Wyglądam w nim dziewczyny z rozmarzoną twarzą
Értem, ha szólal bennem ... Rozumien, jak we mnie przemawia
Érzem, ha megérint, álomarcú lány ... Odczuwam jej bliskość, dziewczyno z rozmarzoną twarzą
Átkarol, hogyha kérem ... Obejmie, gdy poproszę
Rámhajol, úgy, mint rég, álomarcú lány ... Pochyla się nade mną jak dawniej, dziewczyna z rozmarzoną twarzą
Érti, hogy miért is nézem ... Rozumie, dlaczego na nią patrzę
Érzi, hogy miért is fáj, álomarcú lány ... Odczuwa, dlaczego też boli, dziewczyno z rozmarzoną twarzą
Szép, mint egy színes álom ... Piękna, jak kolorowy sen
Kár, hogy csak néha lát, álomarcú lány ... Szkoda, że tylko czasami widzi, dziewczyna z rozmarzoną twarzą
Vállamra száll a hajnal ... Na me ramiona opada świt
Búcsúzik ő is már, álomarcú lány ... I ona również sie żegna, dziewczyno z rozmarzoną twarzą