(08-07-2021, 10:03)Rufik2001 napisał(a):Cieszyn - Cadca znaki mówią, że płatna. Już dwa lata temu zrezygnowaliśmy. Po co się z Kato pchać na Cieszyn??? Masz dwupasmówkę pod Bielsko, dalej eSkę aż do Węgirskiej Górki, tylko kawałek i znów jesteś na eSce. Nie ma potrzeby pipcenia się przez Cieszyn i robienia kółka z Katowic :-( Zwoleń czasem się korkuje. Tamtędy jeżdżę tylko jak w kierunku na Eger. Normalnie wolę Bratysławę i dalej. Zależy jeszcze od godziny kiedy będziesz mijać Bratysławę, a także dnia(08-07-2021, 9:37)Pudelek napisał(a):Czy z Żylina mogę pokombinować na Zwoleń ominąć Bratysławę, E77 na Budapeszt i tranzytem na Serbię?(08-07-2021, 7:41)Rufik2001 napisał(a): Tak, jestem zaszczepiona (już od stycznia). Myślałam o trasie tranzytowej przez Dolny Kubin ze względu na to, żeby nie kupować winiety czeskiej. Ale teraz już sama nie wiemNa odcinku z Czeskiego Cieszyna do Jabłonkowa (czyli w kierunku Czadcy) nie potrzebujesz winiety. A na pewno będzie szybciej niż przez Żywiec i Dolny Kubin
tygodnia.