23-05-2022, 10:40
(21-05-2022, 21:53)wojti76 napisał(a):(21-05-2022, 20:04)robsonovski napisał(a): Witam. Planuję pierwszy wyjazd do HB w sierpniu z moją rodzinką (2+2). Mam pytanie odnośnie aquaparku. Jeśli dobrze rozumiem aby wejść do AP muszę najpierw wykupić wstęp na plaże i dopiero póżniej mogę dokupić AP? Czy ktoś się orientuje mniej więcej w cenach na sezon? Czy są jakieś pakiety całodniowe dające możliwość korzystania ze wszystkich stref rozrywkowych? A może jakieś pakiety rodzinne? Dzieciaki w wieku 4 i 6 lat. Proszę o kilka wskazówek na pierwszy pobyt tam. Pozdrawiam.Tak jest aby wejść do Aquaparku trzeba najpierw kupić bilet wstępu na kąpielisko plażowe i lecznicze
A to link do cennika https://www.hungarospa.hu/pl/Hungarospa-Ceny
Czyli de facto należy wykupić plaże (2800 huf), kąpielisko lecznicze (2800 huf) i wtedy dopiero mogę wykupić wstęp na AP?
Kurcze trochę sie rozczarowałem w tym momencie, bo patrząc na cennik przedsezonowy same tygodniowe karnety dla naszej czwórki tylko na plaże to już ponad 60k HUF, a gdzie dalej za kąpielisko lecznice i sam AP?
To już chyba najbardziej opłaca się wykupić nocleg w obrębie kąpieliska, aby opłaty kąpieliskowe zawarte były w cenie noclegu.