Wyjazd na F1 na Hungaroring, pytania i porady.
(05-07-2025, 14:00)ex-komar napisał(a): Parkingow jest duzo i duzo wolnych miejsc, dojscie zajmuje najwyzej 15 20min
Ja mialem bilet gold i parking vip w cenie wiec dojscie do trybuny 5 min
My bylismy ok 11tej bo wtedy byly jeszcze wyscigi porsche i chcelismy zobaczyc
Na trybunie bilety sa z numerami i jezeli ktos zajmie miejsce to wolasz ochroniarza i klient spada
Na trawe w zyciu bym nie poszedl bo  nic nie widzisz chyba ze pojdziesz wczesnym rankiem pod plot poza tym bajzel na maxa
Na bramkach kolejek nie ma tylko musisz otworzyc torbe czy plecak
O wode czy kanapki nikt sie nie czepial
Pamietam budy z zarciem ale ceny byly kosmiczne i tylko kupowalismy piwo a wlasciwie siki piwne
Generalnie tam cie nic nie zaskoczy bo maja to niezle ogarniete (jak na Wegry oczywiscie)
Jeszcze sobie przypomnialem parkowanie poza vip jest gratis nie daj sie wywalic na kase, jedz autem zadne pociagi bo utkniesz na noc

tapatalk
brak polskich liter

Dzięki za odpowiedzi. Jeżeli mogę, to pozwolę sobie jeszcze doprecyzować.

1. Co do parkingów darmowych, czytałem na różnych grupach, że są. Jak je znaleźć? Po prostu nastawiam nawigację na tor i tam będą oznaczone pola, że tu można stawać? Parkowanie jest gratis, to super i dobrze wiedzieć. Mam nie dać się wykiwać, tzn. że są jakieś szajki parkingowe, które podchodzą do ludzi na parkingach i proszą o opłatę? Tylko weź i nie daj kasy, a potem wróć i nie zastań auta w 1 kawałku ? 

2. Zamierzam być z 2-3 godziny najpóźniej przed wyścigiem, żeby zaparkować i dojść na spokojnie, jeszcze coś zobaczyć. Bilet mam na trybunę z numerem, więc nie dam się wykiwać. Jedzenie i wodę wezmę swoją. Mam nadzieję, że nie czepią się powerbanka i selfie sticka.

3. A odnośnie pociągów, to czemu nie polecasz jechać? Trudniej będzie się dostać na tor i wrócić komunikacją lokalną? Ja jadąc autem jestem memtalnie gotowy na to, że spędzę przynajmniej 2-3h w korku, jak nie ma innej możliwości. Komunikacja jest u nich tak przeładowana, że zeszło by to do nocy?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Wyjazd na F1 na Hungaroring, pytania i porady. - przez michalf500 - 07-07-2025, 14:03