20-03-2013, 14:55
(20-03-2013, 8:44)mordimer napisał(a): ... a czy to ważne, jaki kościół ma posiąść "siłę przewodnią"?
no Kościół bądź co bądź mniejszościowy raczej miałby z tym ciężko. po prostu wyczułem, że zakładasz domyślną katolickość Orbána, i to sprostowałem.
(20-03-2013, 8:44)mordimer napisał(a): Jaki by nie był, byłoby źle...
zgadzam się i ostatnie, co można by o mnie powiedzieć, to że popieram FIDESZ czy Orbána, na co dowodem może być chociażby to, że uczestniczyłem w Warszawie w proteście przeciwko ustawie medialnej.
(20-03-2013, 8:44)mordimer napisał(a): Zaś co do "flejmu" /co zresztą traktuję jako przytyk o charakterze osobistym/
moim zdaniem niepotrzebnie, ale jeśli tak to odebrałeś, to przepraszam.
(20-03-2013, 8:44)mordimer napisał(a): A poza tym - czyż nie po to wymyślono PW, by nie zaczepiać kogoś publicznie a potem ze świętym zgorszeniem rzucać "flejmami", gdy ten - słusznie skądinąd czując się wywołanym do tablicy - na ową zaczepkę odpowiada?
ale gdzie Ty u mnie wyczytałeś "święte oburzenie"? :| zresztą nie pisałem o flejmie, tylko o zaczątku flejmu, mając na myśli to, że słusznie ucięto dyskusję na temat religijny, która mogła się wyrodzić w kłótnię bez argumentów i nie na temat tamtego wątku.
a napisałem to publicznie, cytując Twój komentarz, żeby można było kliknąwszy na strzałkę trafić do wcześniejszych komentarzy na ten temat.
: Ɔ(X)И4M :