Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Wróciliśmy właśnie z Budapesztu - tak jak zapowiadałem - korzystaliśmy z boomeranga. Mają tam rodzaje noclegów - jeden to hostelilk w na 2 pięterkach kamienicy przy Bank utca, w innym miejscu, ale niedaleko (Szechenyi utca), znajduje się 2 osobowy apartament 25 EUR/noc /osoba.
Kamienica trochę nadgryziona zębem czasu, ale czysto, lokalizacja wygodna, można spokojnie polecić
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
08-07-2013, 15:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2013, 15:44 przez marugrab.)
Witam.
Poszukuje taniego noclegu w Budapeszcie, z dobrą lokalizacją jeśli chodzi o centrum i ciekawe zabytki. Planuję swój pobyt na 2 noclegi od środy do piątku. Zależy mi na kwaterze dla dwóch osób w miarę przyzwoitych warunkach(czysto+prywatna łazienka) i co najważniejsze z parkingiem, na którym na ten czas będę mógł zostawić bezpiecznie swój samochód. Jest ktoś mi w stanie coś doradzić ? Przejrzałem większość oferowanych noclegów, ale mało kto pisze o jakimś prywatnym parkingu. Dzięki z góry za odpowiedź.
I jeszcze dwa pytania - opłaca się w Budapeszcie szukać noclegów wraz ze śniadaniami ? Wymieniać na miejscu euro na forinty czy nie ma to większej różnicy w kwestii "oszczędności" ?
Pozdrawiam.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam
Czy ten hotel Kocsis Szálló nadal funkcjonuje? A jeżeli tak to jak można się z nimi skontaktować bo wysyłam zapytania przez formularz na ich stronie i żadnej odpowiedzi nie otrzymuję :/
Liczba postów: 2,303
Liczba wątków: 240
Reputacja:
375
Na pewno funkcjonuje. Brak odpowiedzi może być związany z okresem wakacyjnym i wzmożonym ruchem. Dla pewności napisz jeszcze raz.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
10-07-2013, 10:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2013, 10:14 przez Andee`.)
Ja również szukam taniego noclegu, dla 4 osób. I najważniejsze z parkingiem, gdyż będę autem. Poleci ktoś?
Myślałem o tym hotelu Kocsis Szálló. Tylko nie znam języka węgierskiego i nie wiem jakie ceny są. Ile kosztuje nocleg dla dwóch albo 4 osób za dobe? jest łazienka?