03-07-2013, 6:38
Zobacz, co tu się dzieje. Ostrzegam - Węgry pożrą Wam pół życia!
Nowy/nowa na forum? Przedstaw się!
|
03-07-2013, 6:38
Zobacz, co tu się dzieje. Ostrzegam - Węgry pożrą Wam pół życia!
03-07-2013, 9:58
Chciałabym Jeśli jest taniej niż w Polsce nad morzem, to na pewno pożrą
03-07-2013, 14:14
Witam, jestem tu nowa
Chcę w tym roku jechacna Węgry ale nie wiem gdzie, może znajdę tu coś ciekawego a może ktoś coś poleci. Wyjazd z 2 malutkich dzieci. pozdrawiam
03-07-2013, 14:20
Witajcie mile...
Mam na imię Wojtek.Pierwszy raz wybieram się z rodziną na Węgry.. Tak naprawdę nie wiem gdzie jechać -czy ma to być Balaton czy jakieś inne miejsce.Bardzo będę wdzięczy i zobowiązany jeśli polecicie mi jakieś miejsce, bo jak widzę jesteście starzy wyjadacze no i chyba kochacie ten kraj.. Moje zobowiązanie to : stawiam koledzy piwko po spotkaniu w fajnym miejscu na Węgrzech , lub ( chyba bardziej wlaściwie) wino. Oczywiście bardzo będzie mi przyjemnie poznać was na Węgrzech. Pozdrawiam was serdecznie .:wino::heart:
06-07-2013, 13:04
Witam,
Nazywam się Jacek mam 54 lata , mieszkam w Gliwicach. Poszukuję kontaktu z byłymi sąsiadami moich rodziców Panią Różą Pomykała i jej mężem Wacławem oraz ich synem Tomaszem. Ostatni raz widzieliśmy się w wakacje 1979 roku , podczas mojego pobytu na Węgrzech. W tym roku planuję wyjazd na Węgry we wrześniu , chciałbym jeśli to możliwe się spotkać po latach. Pozdrawiam Jacek
06-07-2013, 14:05
Witajcie!
Jak do Was trafiłem ? - Prowadzę blog o tematyce turystycznej. Ponieważ piszę m.in. o Węgrzech, zauważyłem dużo przekierowań z Waszego forum. Na Węgry jeżdżę na baseny przynajmniej raz w roku od kilkunastu lat, ale dopiero od kilku lat łączę wypoczynek ze zwiedzaniem ciekawych miejsc. Wszystko opisuję w blogu: wypadnaweekend.blogspot.com Jeśli będziecie mieli jakiekolwiek pytania, to chętnie pomogę i podzielę się swoim doświadczeniem. Nie mówię, że wiem wszystko, dlatego liczę również na Waszą pomoc i wskazówki
06-07-2013, 15:18
Witamy wszystkich!
Mmalolepsza, Cezary - witamy i zachęcamy do pogrzebania w tematach forum. Po liczbie wiadomości w działach i popularności wątków sami odkryjecie które regiony Węgier są najpopularniejsze Jeżeli chodzi o polskie destynacje to zdecydowanie prym wiodą: Balaton, Budapeszt, Eger i okolice, Hajduszoboszló oraz region Średniogórza Północnego. Znajdziecie tam i wina i kąpieliska termalne więc myślę, że dobrze wybierzecie. Imre - bardzo ciekawy blog, służymy pomocą i współpracą również licząc na reklamę naszego forum Więcej ludzi = większa wiedza a to tylko z pożytkiem dla nas/was! Pozdrawiamy!
Waldemar Kugler - pilot wycieczek, przewodnik.
Węgry dla każdego!
06-07-2013, 20:09
Tudos - jeśli chodzi o reklamę, to nie ma problemu. Z przyjemnością nawiążę współpracę w tym zakresie. Ale szczegóły to na PW lub maila. Pozdrawiam.
08-07-2013, 9:48
Witam serdecznie.
Nazywam sie Tomasz, mieszkam w centralnej Polsce (jak kot Pawlaka ) i w tym roku po raz pierwszy wybieramy sie wraz z Rodzina nad Balaton. Trafilem na forum szukajac info o wegierskich sasiadach oraz o miejscach godnych polecenia. Pozdrawiam i zycze usmiechu !!
08-07-2013, 19:26
Czołem, jeden!
I my życzymy dużo uśmiechu! Miło nam, że do nas trafiłeś. Rozejrzyj się po forum, a na pewno natrafisz na interesujące Cię informacje
Masz własną stronę internetową? Pomóż promować Forum Węgierskie!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|