Liczba postów: 145
Liczba wątków: 0
Reputacja:
44
Wczoraj przekraczałem granicę w Saturljaujhely w stronę Polski około 23:00 i zostałem poinformowany, że to nie jest trasa na przejazd i obecnie tranzyt odbywa się tylko głównym przejściem od Koszyc. Po rozmowie i prośbach pozwolili przejechać w stronę Polski.
Liczba postów: 171
Liczba wątków: 5
Reputacja:
105
Do Hajduszoboszlo przyjechaliśmy w 7 osób. Nikt nie szczepiony i nie jest ozdrowiencem i nie ma testu.
Bez problemu ale trasa wielka budowa od granicy od strony Koszyc.
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 1
Reputacja:
25
Witajcie,
proszę o pomoc z przejazdem dla niezaszczepionych. Z Barwinka tranzytem na Węgry przez Słowację - w Preszowie muszę wjechać na autostradę czy mogę jechać równoległą starą 20 do Koszyc? I z Koszyc muszę jechać R4 czy mogę starą 17 na przejście z Węgrami "pod daszkami" ? Podobnie z powrotem?
Dziękuję
Liczba postów: 308
Liczba wątków: 6
Reputacja:
162
kurczę ja już nie wiem jak to jest na tej Słowacji ;/ wybieramy się w w sierpniu do Egeru, my jesteśmy zaszczepieni, ale szwagier którego możliwe że zabierzemy już nie ;/ ruszamy z Rzeszowa, chcemy ominąc płatne drogi na Słowacji. Czy to możliwe w ogóle? musimy się rejestrować na przejazd przez Sowację? cały czas śledze forum ale jest tyle rozbieżnych informacji że zgłupiałam ;/