Liczba postów: 1,227
Liczba wątków: 3
Reputacja:
678
Dwa tygodnie temu jechałem trasą Presov-Koszyce-Miszkolc..-Bogacs omijając odcinki płatne czas przejazdu 4.30 na granicy Wegiersko-Słowackiej zrobiłem sobie kilka minut przerwy i obok mnie stali rodacy którzy kupowali winietki wyjechali za nami z tego parkingu oni autostradą od Miszkolca a my zwykłą drogą co się okazało spotkaliśmy się na bramie campingu byli kilka minut przed nami :-) W powrotnej drodze pojechałem na Slovenskie Nowe Mesto Trebisov -Vranov -Stropkov Svidnik Barwinek Krosno Czas przejazdu 4.10 dodam że jechaliśmy na dwa auta z czwórką dzieci i w każdą stronę 4 razy stawania na siku ;-)
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 6
Reputacja:
141
To już teraz nie wiem komu wierzyć :-( Jeszcze nigdy nie próbowałem jechać na Preszów trzeba będzie.
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 0
Reputacja:
94
To nie jest kwestia wiary;-). Jedź jak sam chcesz, ja napisałem o własnych doświadczeniach, wojti o swoich, a Ty będziesz miał własne;-). Wojti, ja wiem, że 30-40 minut to nie jest wielka różnica, ale jeśli muszę wrócić tego samego dnia to już robi się godzina-półtorej a to już robi różnicę.
Liczba postów: 3,685
Liczba wątków: 85
Reputacja:
2,449
Może zaczniemy się licytować czasami przelotu ? hahaha
Liczba postów: 3,685
Liczba wątków: 85
Reputacja:
2,449
Cienias, musieliby jego koledzy przy każdym słupku kilometrowym stać, kiedy Pan Eplus jedzie. hahaha! I po dwa bloczki mandatów każdy musiałby mieć, hahaha!