Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam serdecznie forumowiczów!
Po 6 wakacyjnych pobytach w Chorwacji, w tym roku planujemy odwiedzić Węgry i przed wyjazdem mam nadzieję czegoś wiecej się dowiedzieć na temat tego pięknego kraju, który do tej pory znam jedynie z autostrady wiodącej nad Jadran.
Pozdrawiam z Pienin
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Witam serdecznie forumowiczów!
Po 6 wakacyjnych pobytach w Chorwacji, w tym roku planujemy odwiedzić Węgry i przed wyjazdem mam nadzieję czegoś wiecej się dowiedzieć na temat Węgier, które do tej pory znam jedynie z autostrady wiodącej nad Jadran.
Pozdrawiam z Pienin
Liczba postów: 9
Reputacja:
1
Witam, jestem z Łodzi, zarejestrowałem się aby uzyskać trochę informacji odnosnie przejazdu. Na razie Wągry są dla mnie krajem tranzytowym, ale na pewno to się kiedyś zmieni. W tym roku będę przejazdem w drodze do Albanii - zapraszam na forum albańskie, jak czegoś pomocnego się dowiem u Was to na pewno będę Was reklamował
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam wszystkich na tym Forum
Mam na imię Grzesiek, mieszkam koło Krosna w woj. Podkarpackim.
Węgry w tym roku będziemy odwiedzać rodzinnie - wprawdzie po raz pierwszy ale mam nadzieję, że nie po raz ostatni.
Na Forum zamierzam zdobyć niezbędne informacje nt. pobytu w tym jeszcze egzotycznym dla mnie kraju.
pozdrawiam bardzo ciepło bo dzisiaj u mnie 38 st. C - mam nadzieję że podczas wyjazdu wakacyjnego też będzie upalnie!
Liczba postów: 14
Reputacja:
1
Witajcie
znalazlem to forum juz jakis czas temu i czerpie z neigo wiele wiedzy na temat podrozowania po H
Sam bylem juz tam niejednokrotnie ale wciaz poznaje nowe miejsca