Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Witam. Wszystkich i proszę o pomoc. Forum śledzę o jakiegoś czasu. Przeczytałam masę wątków. Pierwszy raz chcę się wybrać z przyczepą małą za granicę i chciałabym się upewnić w pewnych kwestiach. Jutro około 3 nad ranem chcemy wyjechać do Sarospatak na weekend z mała przyczepą kempingową niewiadówką. Czy kemping z basenami termalnymi jest tam tylko jeden bo na forum nie spotkałam się z konkretnymi nazwami? Czy jakoś dogadamy się tam po polsku czy będzie z tym słabo? i to co mnie najbardziej nurtuje to czy kupować winietę? Na Węgry to chyba raczej na pewno nie ale na Słowację? Za pomoc z góry dziękujemy i chętnie poczytamy wszystkie rady i uwagi. Piszcie śmiało napewno przydadzą się jeszcze komuś. Dzięki :-)
Liczba postów: 3,685
Liczba wątków: 85
Reputacja:
2,449
Wybierz kemping Vegardo - widać go z ulicy Herceg, ale brama jest od uliczki Virag. Panie w okienku z reguły znają słowacki, więc masz duże szanse.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Dzięki za rady. Wypad na Węgry do Sarospatak bardzo udany. Napewno przyjedziemy tam jeszcze nie raz.
Liczba postów: 3,685
Liczba wątków: 85
Reputacja:
2,449
Cześć z SP! Jest tu ktoś z naszych dzisiaj? Ja mam cały mobilhome, ten wyjątkowy baraczek na kempingu. Zapraszam wieczorem na piwo albo i kęs z grilla!