Liczba postów: 102
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Chodzi tylko i wyłącznie o możliwosc kwarantanny. Jak będzie się mieć styczność na W~grzech czy Chorwacji to zanim coś stwierdza to będzie się w Polsce. A jak w Polsceto z rozdzielnika 2 tygodnie kwarantanny.
Zresztą z Galicji to po co będę jechał nad zimne, brudne poniemieckie może? Węgry to mój kraj, Dalmacja to mój kraj. Zresztą tam mniejsze prawdopodobieństwo że trafię na Ślązaka zakażonego.
Liczba postów: 769
Liczba wątków: 22
Reputacja:
271
Ale co w tym dziwnego? Duży zakład pracy, brak możliwości zachowania odstępu, możliwe, że także lekceważenie pewnych zasad. To samo jest w czeskich kopalniach, to samo bywa w rzeźniach i innych. Przy czym raczej trudno tu mówić o chorowaniu, większość z nich nie ma żadnych objawów, więc są tylko nosicielami.
Liczba postów: 102
Reputacja:
2
To fakt, ale jak zamkną granice, lub zrobią utrudnienia to jak najbardziej będzie to dobre miejsce.
Jak na razie obywatele Polski jeżdżą bez ograniczeń (chyba że przybywają z krajów nie-zielonych).
Liczba postów: 171
Liczba wątków: 5
Reputacja:
105
Wyluzujcie juz z covidem. Jest obecny i będzie pewnie jeszcze dlugo. Jestem obecnie w Heviz. Myślałem, że tutaj będzie mniej ludzi. A tu jest tyle samo lub więcej niż w ubiegłym roku. Emerytów austriackich dziesiątki , maseczki jedynie w sklepach widać. Jedźcie i wypoczywajcie.
Liczba postów: 29
Reputacja:
7
Czy coś wiadomo na tam więcej na temat granic Polska Słowacja?
Staram się śledzić ale jakieś nagłe zmiany mogę przeoczyć a jutro w nocy się wybiera na Węgry tylko wolę dopytać