31-05-2013, 22:54
(31-05-2013, 22:39)Tudós napisał(a): Moi drodzy, siłą naszego forum jest nasza różnorodność więc...myślę, że się dogadamyto nie tak, dlaczego nikt nie rozumie. Nie szukam jasnych odpowiedzi dla dziwnych pytań, nie mam dziwnych poglądów dla jasnych postaw,mam syna, któremu trzeba było od podstaw wytłumaczyć kto to był Kaczmarski który MURY rozumiał naczej niż my, któremu musiałam kupić osobną, odrębna gitarę do Kaczmarskiego, ponieważ grał on na lewą rękę i bicie podobno miał co półtora uderzenia...Też jestem poetą i nie zawsze nadążam za innymi żartami, nie wszystkie dyskusje mi się podobają, ale trzymając się zasad e-tykiety damy radę! Więc całus na zgodę i jak będzie okazja się spotkać zobaczycie, że kultura pokonuje wszystko! Byli już tacy, którzy próbowali wbijać kliny i psuć atmosferę. Ale "byli", czyli już ich nie ma.
Malina - cieszę się, że zawitałaNieś na forum, od początku zwróciłem uwagę na Twoją obecność, więc liczymy na Twoje polsko-węgierskie doświadczenie!
Off topic - dalszą dyskusję na temat "kto kogo uraził i dlaczego" proszę kontynuować na privie lub przenieść się do tematu http://forum.wegierskie.com/Pogaduchy-lu...lu%C5%BAna