04-07-2012, 14:14
Gratulacje fvg za najśmieszniejsze menu, jakie w życiu widziałem ![Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech](https://forum.wegierskie.com/images/smilies/biggrin.gif)
Moi faworyci to:
- "delikatność ogórek",
- "...sum kroi na Orly sposób...",
- "odłamki",
- "...prosta pierś kurczaka...",
- "...ugotowany palony knykieć...",
- "napełnił się czekoladą z drewna kasztanowego",
- "ulubiony naleśnik personelu",
- "home-made ogórek"
no i niekwestionowani zwycięzcy :exclamation:
- "noga żabojada przyciągnęła z przemieszanym garnikunkiem"
oraz
- "przekrzywiać jądra (!!!) i wspinać się na mięso duszone z jarzynami z łeb".
Skoro jest konkurs "co to za miejsce?", to proponuję dodać "co to za potrawa?". Tak z naukowej ciekawości, chciałbym wiedzieć co to jest:
- palony knykieć,
- noga żabojada,
- jarzyny z łeb,
- smażyła na włóknie,
- panierowany pincer (!?).
![Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech](https://forum.wegierskie.com/images/smilies/biggrin.gif)
Moi faworyci to:
- "delikatność ogórek",
- "...sum kroi na Orly sposób...",
- "odłamki",
- "...prosta pierś kurczaka...",
- "...ugotowany palony knykieć...",
- "napełnił się czekoladą z drewna kasztanowego",
- "ulubiony naleśnik personelu",
- "home-made ogórek"
no i niekwestionowani zwycięzcy :exclamation:
- "noga żabojada przyciągnęła z przemieszanym garnikunkiem"
oraz
- "przekrzywiać jądra (!!!) i wspinać się na mięso duszone z jarzynami z łeb".
Skoro jest konkurs "co to za miejsce?", to proponuję dodać "co to za potrawa?". Tak z naukowej ciekawości, chciałbym wiedzieć co to jest:
- palony knykieć,
- noga żabojada,
- jarzyny z łeb,
- smażyła na włóknie,
- panierowany pincer (!?).