04-01-2014, 18:15
Ja czytałam i przeglądałam wszystkie stronki i opinie dotyczące tego hotelu ale jednak najbardziej sugeruję się opinią moich znajomych,którzy przed Węgrami byli i na Krecie i w Turcji (w obu przypadkach all inclusive) i z pobytu na Węgrach byli bardzo zadowoleni.Powiedzieli,ze jak za tą cenę to super i przede wszystkim pyszne jedzenie. Ci znajomi są dosyć majętnymi ludźmi wiec skoro im się tam podobało to wydaje mi się,że i my bedziemy zadowoleni (tym bardziej że luksusów nie wymagam-ja mogę nawet w namiocie spać o ile bedzie miał łazienkę;-) ).W biurze podróży pani też zapewniała że klienci wracają stamtąd zadowoleni. I jeszcze dodam,że wolę jechać w miejsce które ktoś mi osobiście poleci (ze znajomych) niż wyszukane w internecie a na miejscu może okazać się że jest całkiem inaczej niż obiecują w ofercie. Oczywiście nie namawiam cię bo sama jeszcze tam nie byłam ale obiecuję,że po powrocie napiszę czy zgadzam się z ocenami na zalinkowanej przez ciebie stronie czy nie;-). Tobie już się nie przyda ale może komuś innemu:-).