07-07-2014, 1:38
Oczywiście, że chodziło o wyspę Małgorzaty 
Inne wątki o propozycjach też czytam i generalnie pojawiają się wszędzie podobne (czemu się nie dziwie) propozycje miejsc. Ale może zapytam inaczej - czy coś odpada ze względu na potrzebę targania wózka?
I co z opłatą za wózek w komunikacji miejskiej? 
Co do kolejki dziecięcej to chyba jeszcze ciekawsze połączenie znalazłem
Samochód gdzieś (tego jeszcze nie ustaliłem
) przy dolnej stacji kolejki zębatej, później kolejką dziecięcą, wieża widokowa Elżbiety (tu już chyba poprawnie imię
) i w dół wyciągiem krzesełkowym i autobusem na dół w okolice zostawionego auta niedaleko Varosmajor 
Co do parkowań to jakoś mało trafiłem miejsc opisanych na forum po zachodniej części Dunaju. Większość na wschód. A nie wiem jak to ma się z dojazdem od południa dla mnie. No chyba, że na moim miejscu też byście raczej po tamtej stronie czegoś szukali to dajcie znać

Inne wątki o propozycjach też czytam i generalnie pojawiają się wszędzie podobne (czemu się nie dziwie) propozycje miejsc. Ale może zapytam inaczej - czy coś odpada ze względu na potrzebę targania wózka?

Co do kolejki dziecięcej to chyba jeszcze ciekawsze połączenie znalazłem

Co do parkowań to jakoś mało trafiłem miejsc opisanych na forum po zachodniej części Dunaju. Większość na wschód. A nie wiem jak to ma się z dojazdem od południa dla mnie. No chyba, że na moim miejscu też byście raczej po tamtej stronie czegoś szukali to dajcie znać