18-08-2014, 12:35
witam wszytskich forumowiczów
Właśnie wróciłam z HU i podzielę się ja tym razem z WAMI moimi uwagami
DOMEK
LENART LASZLO utca DANKO 30
miejscowość- HAJDUSZOBOSZLO
typ obiektu- domek dla 4-6 osób
BARDZO KOMFORTOWY WYGODNY DOMEK - 2 odzielne sypialnie- łóżka małżeńskie / możliwość dostawki/
salon-jadalnia z TV , kuchnia mała ale wystarczająca , spiżarnia, łazienka, WC, taras, garaż zabudowany, grill, klimatyzacja
CENA 12 000 forINTÓW za dobę za cały domek
LOKALIZACJA- bardzo cicha spokojna okolica, niedaleko TARGU , do basenów 15 minut spacerkiem, domek położony na uboczu cisza spokój , idealne miejsce na wypoczynek, teren ogrodzony- bardzo bezpieczny
Właściciel mówi po polsku bardzo dobrze, także rosyjski, francuski, angielski- bardzo pomocny symaptyczny rzetelny człowiek, rezerwacji dokonałam mailowo z nim bezpośrednio bez pośredników ;-) napewno wyszła niższa cena niż na portalach turytycznych
WE WRZESNIU CENA JEST 6000 FORINTÓW ZA dom także warto ;-))))))
Naprawdę polecam i napewno tam jeszcze się wrócę ;-))))
Właśnie wróciłam z HU i podzielę się ja tym razem z WAMI moimi uwagami
DOMEK
LENART LASZLO utca DANKO 30
miejscowość- HAJDUSZOBOSZLO
typ obiektu- domek dla 4-6 osób
BARDZO KOMFORTOWY WYGODNY DOMEK - 2 odzielne sypialnie- łóżka małżeńskie / możliwość dostawki/
salon-jadalnia z TV , kuchnia mała ale wystarczająca , spiżarnia, łazienka, WC, taras, garaż zabudowany, grill, klimatyzacja
CENA 12 000 forINTÓW za dobę za cały domek
LOKALIZACJA- bardzo cicha spokojna okolica, niedaleko TARGU , do basenów 15 minut spacerkiem, domek położony na uboczu cisza spokój , idealne miejsce na wypoczynek, teren ogrodzony- bardzo bezpieczny
Właściciel mówi po polsku bardzo dobrze, także rosyjski, francuski, angielski- bardzo pomocny symaptyczny rzetelny człowiek, rezerwacji dokonałam mailowo z nim bezpośrednio bez pośredników ;-) napewno wyszła niższa cena niż na portalach turytycznych
WE WRZESNIU CENA JEST 6000 FORINTÓW ZA dom także warto ;-))))))
Naprawdę polecam i napewno tam jeszcze się wrócę ;-))))