25-06-2016, 23:54
A ja o kompleksie w Kisvardzie mam swoje zdanie wynikające z kilkukrotnego pobytu tam. Faktem jest, że nie jest to obiekt zasługujący na jakieś gwiazdki. W dodatku w przeszłości kemping przechodził z rąk do rąk: miasto, firma prywatna, organizacja "non profit". Ale ocena pobieżna wydaje mi się niesprawiedliwa . Dlatego muszę zdementować nieścisłości:
Obiekt sanitarny pamiętający lata osiemdziesiąte to nie jest jedyny obiekt tego typu na całym kąpielisku - są nowsze, nawet dostosowane dla niepełnosprawnych.
Skrzynek elektrycznych jest zwykle za mało ( w sezonie), ale jest ich przynajmniej kilka. Nie liczyłem, ale zawsze korzystałem.
Zasłonki prysznicowe - wielokrotnie już pisałem - one Węgrom nie są potrzebne, a ci którzy obawiają się podglądaczy mogą pokazywać tylko nieopaloną du..
Barowa baza gastronomiczna wystarczająca, nawet 24 godziny na dobę .
Tesco i Penny na odległość rzutu beretem to wielki plus.
Poza tym świetnie utrzymane trawniki i to wszystko za niewygórowaną cenę .
Dla mnie to świetne miejsce na parodniowy wypoczynkowy wypad do ciepłych wód.
Ciekawe jest to, że wypoczywają tam całe rzesze naszych ziomków każdego lata i nikt z nich nie komentuje tego miejsca - nie wiedzą o forum.
Szkoda, że w tym roku nie zaliczę Kisvardy
Obiekt sanitarny pamiętający lata osiemdziesiąte to nie jest jedyny obiekt tego typu na całym kąpielisku - są nowsze, nawet dostosowane dla niepełnosprawnych.
Skrzynek elektrycznych jest zwykle za mało ( w sezonie), ale jest ich przynajmniej kilka. Nie liczyłem, ale zawsze korzystałem.
Zasłonki prysznicowe - wielokrotnie już pisałem - one Węgrom nie są potrzebne, a ci którzy obawiają się podglądaczy mogą pokazywać tylko nieopaloną du..
Barowa baza gastronomiczna wystarczająca, nawet 24 godziny na dobę .
Tesco i Penny na odległość rzutu beretem to wielki plus.
Poza tym świetnie utrzymane trawniki i to wszystko za niewygórowaną cenę .
Dla mnie to świetne miejsce na parodniowy wypoczynkowy wypad do ciepłych wód.
Ciekawe jest to, że wypoczywają tam całe rzesze naszych ziomków każdego lata i nikt z nich nie komentuje tego miejsca - nie wiedzą o forum.
Szkoda, że w tym roku nie zaliczę Kisvardy