Kolejna zagadka 
Jak mam wpisać imię i nazwisko odbiorcy skoro nie mam takich informacji na blankiecie ??
Mam tylko takie dane:
Data required for foreign currency bank wire transfer:
Beneficiary’s name: Országos Rendőr-főkapitányság
Beneficiary’s IBAN: HU16100230020145171530000003
Beneficiary’s bank: Magyar Államkincstár
Beneficiary’s bank’s SWIFT/BIC code: HUSTHUHB
Correspondent bank’s name: Magyar Nemzeti Bank
Correspondent bank’s SWIFT/BIC code: MANEHUHB
Po wpisaniu w rubrykę imię lub nazwisko tego: "Országos Rendőr-főkapitányság" - pisze mi że niepoprawna nazwa
Czy mam wpisywać polskimi znakami ?? - bez tych zmiękczeń ?? - bez tych kresek na literami niby przyjęło ,ale mam obawy czy ten przelew dojdzie do odbiorcy
Ten text też wbił mi niezłego klina
:
"Dla własnego bezpieczeństwa upewnij się, czy znasz swojego odbiorcę. Gdy pieniądze zostaną podjęte lub przekazane na konto, zwrot nie będzie już możliwy."
Panowie, proszę pomóżcie ,żebym nie stracił tych pieniążków

Jak mam wpisać imię i nazwisko odbiorcy skoro nie mam takich informacji na blankiecie ??
Mam tylko takie dane:
Data required for foreign currency bank wire transfer:
Beneficiary’s name: Országos Rendőr-főkapitányság
Beneficiary’s IBAN: HU16100230020145171530000003
Beneficiary’s bank: Magyar Államkincstár
Beneficiary’s bank’s SWIFT/BIC code: HUSTHUHB
Correspondent bank’s name: Magyar Nemzeti Bank
Correspondent bank’s SWIFT/BIC code: MANEHUHB
Po wpisaniu w rubrykę imię lub nazwisko tego: "Országos Rendőr-főkapitányság" - pisze mi że niepoprawna nazwa

Czy mam wpisywać polskimi znakami ?? - bez tych zmiękczeń ?? - bez tych kresek na literami niby przyjęło ,ale mam obawy czy ten przelew dojdzie do odbiorcy

Ten text też wbił mi niezłego klina

"Dla własnego bezpieczeństwa upewnij się, czy znasz swojego odbiorcę. Gdy pieniądze zostaną podjęte lub przekazane na konto, zwrot nie będzie już możliwy."
Panowie, proszę pomóżcie ,żebym nie stracił tych pieniążków