Krew mi się gotuje w żyłach ze wstydu za rodaków.. ją jeszcze dobrzy Polacy. Niestety większość patrzy na zachód i tam szuka sobie przyjaciela a zapomina o naszych południowych przyjaciołach Węgrach. Bardzo to boli że Polacy tak się odnoszą do Twojego męża dać by im kilka zdań z naszej polsko-węgierskiej historii do przeczytania bo chyba zapomnieli, bo tego mnie w szkole nie uczą. jednocześnie mam nadzieję ze za rok po maturach jak wybiorę się zwiedzać Węgry z plecakiem i namiotem to ludzie będą przyjaźniejsi niż nasi.
ja popytam po znajomych ze śląska i z moich okolic o pracę. hmm właśnie może przeprowadzka idzie w grę ? na śląsku nie żyje się najtaniej. Życzę powodzenia i sam coś postaram się popytać. Trzymaj się mocno i ciepło (kto to widział żeby śnieg padał w Wielką Niedzielę
ja popytam po znajomych ze śląska i z moich okolic o pracę. hmm właśnie może przeprowadzka idzie w grę ? na śląsku nie żyje się najtaniej. Życzę powodzenia i sam coś postaram się popytać. Trzymaj się mocno i ciepło (kto to widział żeby śnieg padał w Wielką Niedzielę