20-10-2012, 14:43
Zawsze fajnie z sympatią spojrzeć na inne reprezentacje które zaliczają się do naszej kategorii tzn średniako-słabiaków.Osobiście kibicuje tylko Polsce,ale staram się oglądać skróty,bramki z innych spotkań(w tym Węgrów) bo piłka narodowa jest dla mnie niezwykle istotna i ciekawa.Czasami też jeżeli mecze nie kolidują ze spotkaniami naszej drużyny oglądam całe spotkania do jakich mam dostęp(choć akurat meczów Węgrów ogólnie nie mam jak,a przez internetowe strimy to żadna atrakcja dla mnie)
Ogólnie uważam,że mamy nieco lepszy zespół od bratanków o czym świadczy choćby fakt kilku awansów na turnieje mistrzowskie przy braku tego u Madziarów którzy ciągle nie mogą się podnieść i żyją historią sukcesów jeszcze starszych aniżeli my.Może w końcu tym razem dadzą radę bo wystartowali bardzo dobrze i będą toczyć zacięty bój o baraże z Rumunią(bój podsycany wzajemnymi animozjami i w marcu w Budapeszcie może być gorąco nie tylko na boisku ) jako,że Holendrzy są raczej poza zasięgiem
Ogólnie uważam,że mamy nieco lepszy zespół od bratanków o czym świadczy choćby fakt kilku awansów na turnieje mistrzowskie przy braku tego u Madziarów którzy ciągle nie mogą się podnieść i żyją historią sukcesów jeszcze starszych aniżeli my.Może w końcu tym razem dadzą radę bo wystartowali bardzo dobrze i będą toczyć zacięty bój o baraże z Rumunią(bój podsycany wzajemnymi animozjami i w marcu w Budapeszcie może być gorąco nie tylko na boisku ) jako,że Holendrzy są raczej poza zasięgiem