Hehe, kolega jureksa chyba nie rozumie, że wiedza zdobyta różni się od tzw. inteligencji społecznej, nie mówiąc już o inteligencji kulturowej.
Automatyka w Gliwicach ma wysoki poziom (wiem, bo jestem ze Śląska) ale ten fakt nie wnosi niczego nowego. Ja skończyłem Hungarystykę u prof.Nagya na UJ i czy to coś zmienia? Absolutnie nic.
Myślę, że chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby nasze komentarze/posty były czytelne a nie wyrwane z kontekstu lub wyglądające jak komentarz naćpanego młokosa. Jak chcesz jureksa tak się zachowywać, to proszę o komentowanie postów w onecie, tam pełno takich oszołomów.
Dopiero jak napisałeś te dwa zdania zrozumiałem o co chodzi - o wyniki sondaży.
I tyle, sądzę, że nie ma co kontynuować tej jałowej dyskusji.
Automatyka w Gliwicach ma wysoki poziom (wiem, bo jestem ze Śląska) ale ten fakt nie wnosi niczego nowego. Ja skończyłem Hungarystykę u prof.Nagya na UJ i czy to coś zmienia? Absolutnie nic.
Myślę, że chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby nasze komentarze/posty były czytelne a nie wyrwane z kontekstu lub wyglądające jak komentarz naćpanego młokosa. Jak chcesz jureksa tak się zachowywać, to proszę o komentowanie postów w onecie, tam pełno takich oszołomów.
Dopiero jak napisałeś te dwa zdania zrozumiałem o co chodzi - o wyniki sondaży.
I tyle, sądzę, że nie ma co kontynuować tej jałowej dyskusji.
Waldemar Kugler - pilot wycieczek, przewodnik.
Węgry dla każdego!
Węgry dla każdego!
![Uśmiech Uśmiech](https://forum.wegierskie.com/images/smilies/smile.gif)