Bieżące wydarzenia na Węgrzech
(24-04-2026, 19:02)eplus napisał(a): A czy zostawił Magyarowi trzy koperty? On chyba nowy w polityce, może potrzebować rad.

Żartujesz, prawda?
Poczytaj o kandydacie na premiera Węgier https://pl.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9ter_Magyar.
Możesz też przetłumaczyć automatycznie wpis o nim w Wikipedii po węgiersku. Tamta notatka jest znacznie ciekawsza.
Odpowiedz
To tak, jakby Rysio Petru w zestawieniu z Kaczorem.

Edit 26.04.2026:

(25-04-2026, 15:19)Waldek napisał(a): Szukaj następnych porównań bo ten wybór do mnie nie przemawia.
Poczytaj o ostatnich 2 latach Magyara, jak zaczynał i do czego doszedł pomimo
ogromnej presji mediów, rządzących i Fideszu!

Hołownia? Oczko
Odpowiedz
(25-04-2026, 8:07)eplus napisał(a): To tak, jakby Rysio Petru w zestawieniu z Kaczorem.

Szukaj następnych porównań bo ten wybór do mnie nie przemawia.
Poczytaj o ostatnich 2 latach Magyara, jak zaczynał i do czego doszedł pomimo
ogromnej presji mediów, rządzących i Fideszu!
Odpowiedz
Ja myślę że użycie sformułowania "Kaczor Kaczorem "przez pana eplus to nadużycie, bądź zagranie pod publiczkę .
Odpowiedz
(24-04-2026, 14:52)ex-komar napisał(a): Przygotował się
Wywiózł rodzinę i majątek a sam pryśnie do Jaffy

Właśnie zrezygnował ze zdobytego mandatu.
Spieszy się?  Oczko
Odpowiedz
(25-04-2026, 19:47)Slavekk napisał(a): Właśnie zrezygnował ze zdobytego mandatu.
Spieszy się?  Oczko

Czyżby też miał paszportu Izraela?
Odpowiedz
(25-04-2026, 19:47)Slavekk napisał(a): Właśnie zrezygnował ze zdobytego mandatu.

Nie można zrezygnować z czegoś czego się jeszcze nie ma
Może nie złożyć przysięgi w nowym Parlamencie lub złożyć przysięgę i oddać mandat
Tak wczoraj tłumaczyli w tv
Diabli wiedzą co knuje, teraz brzęczy o ucieczce do us

Cytat:Czyżby też miał paszportu Izraela?

Nie potrzebuje
Na lotnisku czeka obywatelstwo/paszport

tapatalk
brak polskich liter
Nie odpowiadam na prywatne wiadomosci - z wielu powodow
Odpowiedz
Haha panie Pompa@, ja używałem na Forum określenia "Kaczor", kiedy ty w gimnazjum jeszcze nie umiałeś znaleźć Węgier na mapie. Taki trolling za trolling. Oczko
Odpowiedz
(25-04-2026, 8:07)eplus napisał(a): To tak, jakby Rysio Petru w zestawieniu z Kaczorem.
Edit 26.04.2026:
Hołownia? Oczko

To miał być żart prawda? Kogo Ty porównujesz? Faceta któremu zorganizowano partię i namawiano na
głosowanie na nich z Magyarem? Pana z telewizji z maturą z dr nauk prawnych? Ukończenie studiów
nie przeszkadza w życiu. Brak edukacji może boleć.
Ponownie odsyłam do węgierskiej Wikipedii. Odrób tą lekcję.
Odpowiedz
(26-04-2026, 18:42)eplus napisał(a): Haha panie Pompa@, ja używałem na Forum określenia "Kaczor", kiedy ty w gimnazjum jeszcze nie umiałeś znaleźć Węgier na mapie. Taki trolling za trolling. Oczko

Mała poprawka nie uczęszczałem do gimnazjum i nie przypominam sobie żebyśmy przeszli na ty.
Odpowiedz