27-07-2020, 16:31
W basenach? Chyba maski do nurkowania?
Mezőkövesd - Zsóry
|
27-07-2020, 16:31
W basenach? Chyba maski do nurkowania?
28-07-2020, 10:17
(27-07-2020, 16:31)eplus napisał(a): W basenach? Chyba maski do nurkowania?eplus... żartowniś... Może nie wyraziłem się do końca "gramatycznie"... Chodziło mi o to, czy na terenie kompleksu rekreacyjnego, zwanego popularnie basenami termalnymi jest obowiązek (nawet na świeżym powietrzu) noszenia maseczek. Jeżeli napisał , że do reżimu obsługa podchodzi dość rygorystycznie to jestem ciekawy gdzie trzeba nosić . Jak się domyślasz - też nie uśmiechałaby mi się kąpiel w maseczce... pozdrawiam Paweł
30-07-2020, 19:10
(27-07-2020, 15:03)schibcia napisał(a):generalnie w szatni i w pomieszczeniach gdzie byly baseny lecznicze(20-07-2020, 17:58)Tony-snk napisał(a): "rezim sanitarny dosc mocno przestrzegany obsluga nas gonila zeby zakladac maski .."
11-08-2020, 23:03
Dobry wieczór.Był ktoś może w ostatnich dniach w Mezokovesd? Możecie napisać czy otwarte są wszystkie baseny? Głównie zależy mi na zjeżdżalniach i wszelkich basenach rekreacyjnych ;-) Możecie jeszcze mi wyjaśnić o co chodzi z tym biletem na aquapark? Rozumiem, że jak chce korzystać z tych dużych zjeżdżalni to dodatkowo dokupuję ten bilet? Byłam w Mezokovesd lata temu i chętnie sprawdzę jak wielkie są zmiany ;-)
12-08-2020, 16:22
W tej chwili masz nawet promocję na te nowe, duże zjeżdżalnie odkryte - 1000ft. Środek z normalnymi wodami gdzie też są małe zjeżdżalnie jest również na dodatkowym bilecie.
A tak na marginesie, dwa tyg temu w Mezo było ognisko wirusa. 42 osoby trafiły do szpitali. Nie wiem ile jest na kwarantannach. Rozmawiałem dwa dni temu ze znajomą która tam pracuje.
30-04-2021, 21:53
Coś zaczyna się dziać na Węgrzech. Mam info że ZSORY mają otworzyć 4 maja. Ile w tym prawdy? Za kilka dni się dowiemy.
09-05-2021, 18:11
https://zsory-furdo.hu/hirek-aktualitaso...zemszunet/
OTWORZYLIŚMY! Pragniemy poinformować naszych drogich gości, że zgodnie z obowiązującym prawem uzdrowiska mogą ponownie przyjmować gości. Otwarte : codziennie 8.30-17.30 (kąpiel do 17.00) Uwaga! Dostęp jest możliwy tylko w kasach krytego spa , do których można się dostać ze zjeżdżalni przez główne wejście lub przez Bramy Drzewa Oliwnego przez plażę. Nadal zaleca się używanie maski na usta w kolejce do kas, szatni i restauracji . Aktualna lista naszych basenów operacyjnych : https://zsory-furdo.hu/hirek-aktualitaso...-medencek/ Zgodnie z dekretem rządowym 194/2021 (IV.26.), Wstęp do uzdrowiska mają wyłącznie osoby chronione przed koronawirusem oraz małoletni pozostający pod ich opieką . Dowodem ochrony w naszych funduszach jest wspólne przedstawienie karty ochronnej i wskazanego na niej dokumentu tożsamości (dowód osobisty / paszport). W przypadku osób niepełnoletnich poniżej 18 roku życia, jeżeli fakt małoletniego nie jest oczywisty, dokument potwierdzający wiek wraz z wymaganą legitymacją studencką / dowodem osobistym / paszportem / prawem jazdy. Jeśli gość nie będzie w stanie lub nie będzie chciał udowodnić ochrony / wieku, odmówimy wstępu do spa i żaden bilet nie zostanie sprzedany. Nie akceptujemy negatywnych testów wirusowych ani papierowych kart szczepień!
15-05-2021, 16:01
Mam w planie po kilku latach przerwy powrócić do Mezokovesd ,ale jak Węgrzy na wakacje nie poluzują nieco tych obostrzeń w stosunku do dzieci (my z żoną zaszczepieni) to chyba do Albani pojadę
15-05-2021, 20:01
Przecież wszędzie piszą, że dzieci towarzyszące dorosłym nie muszą być zaszczepione! Tutaj w tłumaczeniu też tak stoi.
16-05-2021, 20:13
No ale muszą mieć test. Tak przynajmniej to zrozumiałem,ale może i faktycznie coś nad interpretowałem...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|