17-08-2013, 23:27
Nie wiem jakie są ceny, ale 35 zł w szczycie sezonu w miejscowości wypoczynkowej to bardzo dobra cena.
Waldemar Kugler - pilot wycieczek, przewodnik.
Węgry dla każdego!
Węgry dla każdego!
Sárospatak
|
17-08-2013, 23:27
Nie wiem jakie są ceny, ale 35 zł w szczycie sezonu w miejscowości wypoczynkowej to bardzo dobra cena.
Waldemar Kugler - pilot wycieczek, przewodnik.
Węgry dla każdego!
18-08-2013, 12:38
Wiem że 35zł nie jest zle ,ale jak czytam ogłoszenie że w Mezokovesd Zsory 1500 ft/osobę/noc to różnica jest tyle że 100 km dalej .
18-08-2013, 21:15
(18-08-2013, 12:38)gregor72 napisał(a): Wiem że 35zł nie jest zle ,ale jak czytam ogłoszenie że w Mezokovesd Zsory 1500 ft/osobę/noc to różnica jest tyle że 100 km dalej . Jeśli miałbym wybierać miedzy Mezokovesd Zsory a Sarospatak to bez namysłu wybrałbym Mezokovesd a jeśli jeszcze masz nocleg za 1500 forint za osobę to jedz tam,100km to tylko 1.5 godziny jazdy a będziesz miał taniej i o wiele lepsze kąpielisko.Ale z mojego długoletniego doświadczenia wiem ze ciężko o kwaterę w sezonie za cenę mniejszą niż 2500 forint.
19-08-2013, 19:24
Witam , jedziemy do Sarospatak byłem tam 2 lata temu na jeden dzień i nawet spoko. W Mezokovesd Zsory też byłem przed i po remontach ,w Bogacs 2 razy . Dzięki za radę ale sprawa już ugadana, nie chce mi się jechać dalej a zwłaszcza że jak przez słowację jadę to jestem chory.
Witam,
w niedzielę wróciliśmy z Sarospatak byliśmy tam 4 dnia na campingu Tengerszem i tak.... rezerwowaliśmy drewniany domek 4 osobowy - domek bardzo czysty z łazienką prysznicem tzn. brodzikiem i prysznicem bez żadnego zabezpieczenia więc po kąpieli cała łazienka zalana ale to chyba jedyny minus.... pościel biała czyściutka naczynia w domku stół krzesła więc niczego nie trzeba targać ze sobą otoczenie super cichutko basen na campingu więc wieczorami można jeszcze popływać Było bardzo cicho i spokojnie.... za domek płaciliśmy 11900 ft nie wiem czy mało czy dużo jak dla Nas ok bo po drugiej stronie ulicy baseny więc daleko nie trzeba iść i wszystko w jednym miejscu co do campingu połączonego z basenami to może tam i taniej ale czy lepiej?? namiot koło namiotu przejść nie ma jak praktycznie zero cienia jak dla mnie mało atrakcyjne miejsce i raczej na pewno się tam nie wybierzemy baseny jak baseny... jak ktoś oczekuje atrakcji to na pewno nie tutaj... jak ktoś chce po prostu poleniuchować to jest ok dla męża i szwagra za mało atrakcji jednak więc następny wypad to Tiszaujvaros ale to już pewnie w przyszłym roku niestety w razie pytań piszcie chętnie podzielę się doświadczeniami pozdrawiam
20-08-2013, 17:34
Jeśli chodzi o domki, to wynajmowaliście nocleg na miejscu, czy też zrobiliście to już wcześniej telefonicznie?
W przypadku tej drugiej opcji...można się porozumieć po angielsku z osobą oferującą te domki?
ja rezerwowałam przez e-mail normalnie po angielsku bez problemu mają też opcję po niemiecku
jak się trochę ogarnę w pracy to wrzucę kilka fotek domku jeżeli kogoś zainteresują
20-08-2013, 22:09
Tak, tak, wrzuć jakieś fotki w...stroju kąpielowym. Chętnie oglądniemy ! Żartuje Z jakiej strony korzystałaś przy rezerwacji noclegu?
21-08-2013, 14:05
Korzystałam ze strony internetowej campingu i przez nią rezerwowałam
21-08-2013, 17:50
Jak ostatnio w sobotę przejeżdżałem obok campingu Vegardo, to widok był, jakby grupy rekonstruktorskie Gotów, Hunów i Prasłowian inscenizowały Europę Środkową w czasach wędrówki ludów, albo jesień średniowiecza. Ale samochód i obóz o parę kroków to (w innych miesiącach) duży atut - łatwo się przebrać, wziąć coś do czytania, aparat, okulary, naładować komórkę. Warunki na Vegardo są słabe, fakt.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|