Jestem w SP i niestety wiosna zaskoczyła Vegardo. Otwarte są tylko baseny pod namiotem, termalne na dole w konserwacji. Wielkie otwarcie dopiero za tydzień. Zdjęcia ze stycznia są aktualne.
PS. Oprócz powodzi.
PS. Oprócz powodzi.
Sárospatak
|
Jestem w SP i niestety wiosna zaskoczyła Vegardo. Otwarte są tylko baseny pod namiotem, termalne na dole w konserwacji. Wielkie otwarcie dopiero za tydzień. Zdjęcia ze stycznia są aktualne.
PS. Oprócz powodzi.
22-04-2018, 9:41
Czyli sezon w SP uznajemy za otwarty
22-04-2018, 10:54
Cześć, witam wszystkich. Chciałbym zapytać czy mógłbyś sprecyzować na kiedy planują otwarcie w tym roku (w sensie szczególnie chodzi mi o basen 36stopni i grotę), ponieważ wybieram się w przyszłym tygodniu i nie wiem czy w piątek już będzie otwarte. Dzieki z góry za informacje
I od razu zapytam, czy jest już na miejscu wywieszony nowy cennik (na sezon 2018) bo na stronie pewnie pojawi się koło lipca.
22-04-2018, 15:07
(22-04-2018, 4:49)eplus napisał(a): Jestem w SP i niestety wiosna zaskoczyła Vegardo. Otwarte są tylko baseny pod namiotem, termalne na dole w konserwacji. Wielkie otwarcie dopiero za tydzień. Zdjęcia ze stycznia są aktualne. o kurcze! własnie miałam jechać 20-22.04 do SP. To w takim razie nie żałuję że nie udało mi się pojechać
Przesiedzieliśmy pod balonem, troszkę tylko na zewnątrz opaliliśmy skórę, no ale słońce jest wszędzie, a baseny - nie. Byliśmy w fajnym towarzystwie, a jak wiadomo - dla towarzystwa Rom dał się powiesić, czy coś w tym rodzaju - nie nudziliśmy się.
Otwarcie kempingu i basenów jak zrozumiałem - od przyszłej soboty. Teraz jeszcze uzupełniają płytki, tną trawę i żywopłot. Cennika nie widziałem, ale chyba bardzo nie zdrożeje - ile każą, tyle trzeba zapłacić i już.
23-04-2018, 15:23
Instrukcja odblokowania panelu jacuzzi:
jeśli wyświetlacz jest wygaszony, to po dotknięciu powinien pokazać się ekran blokady: Należy dotknąć napisu na ciemnym tle i przesunąć go tak, aby pokrył się z napisem na jasnym tle. Pokaże się ekran główny: Szaroniebieskie przyciski w górnym rzędzie to włączanie pomp i bąbelków. Na dole aktualna temperatura i strzałki do jej ustawiania, choć oczywiście zmiany nie są natychmiastowe, szczególnie schłodzenie musi potrwać. Jeśli coś pójdzie nie tak i pokażą się dalsze opcje, to szybko wracamy naciskając niebieskie kółko z kropką po lewej stronie ekranu. System może się przy tym wyłączyć - wtedy włączamy naciskając ponownie. Jeśli na ekranie pokaże się ręka - należy przetrzeć ekran z wody.
23-04-2018, 15:29
Ktoś pytał o skład wody:
23-04-2018, 15:31
Ja pytałem
23-04-2018, 15:38
Sorry, grzeczniej byłoby, gdybym sprawdził, ale ten komputer strasznie muli.
Robale wyszły się wygrzewać do słońca na zachodniej ścianie i wyraźnie widać, że jeden robal nie zna swojego miejsca w szeregu:
24-04-2018, 11:52
A jest jakiś nowy cennik na 2018 ?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|