Liczba postów: 6,285
Liczba wątków: 11
Reputacja:
2,574
melequa - rozajrzyj się po bankach, są tańsze ... jeśli chodzi o opłaty za prowadzenie konta "lakossági folyószámla". Nie sugeruj się prowizją od pieniędzy na koncie, to tylko zmyłka. Raz w miesiącu wypłata do 150000 HUF nie podlega opłatom bankowym.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
23-08-2015, 9:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2015, 9:54 przez lukasz2000.)
Hej, chciałem nieco odświeżyć pytanie odnośnie banów. Coś zmieniło się od ostatniego wątku ? Polecacie jakiś konkretny bank ? Ważne dla mnie jest żeby koszty prowadzenia konta były możliwie jak najniższe a przy okazji obsługa konta przez internet powinna mieć menu po angielsku (po polsku to razej niewykonalne ?)
Będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi.
Hej, chciałem nieco odświeżyć pytanie odnośnie banów. Coś zmieniło się od ostatniego wątku ? Polecacie jakiś konkretny bank ? Ważne dla mnie jest żeby koszty prowadzenia konta były możliwie jak najniższe a przy okazji obsługa konta przez internet powinna mieć menu po angielsku (po polsku to razej niewykonalne ?)
Będę wdzięczny za jakiekolwiek podpowiedzi.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cześć wszystkim!
Może wiecie czy jest możliwe założenie konta w banku węgierskim przez obcokrajowca bez meldunku na Węgrzech lub przez firmę bez przedstawicielstwa na Węgrzech?
Pozdrawiam