22-07-2013, 21:54
Witam po raz pierwszy na tym forum. Wybieram się za dwa tygodnie w "celu basenowym" na Węgry z żoną i dzieckiem, jednak nie mam sprecyzowanych planów dokąd konkretnie pojechać i chciałbym zdać się na Was, obeznanych w tematyce. Zamierzam jechać na żywca, bez rezerwacji licząc, że noclegi się same znajdą (namiot i tak awaryjnie wezmę). Ale nie o tym chciałem tutaj napisać...
Otóż interesuje mnie basen z kameralną atmosferą, bez przepychu, ponoć są takie mniej oblegane. Rejon wschodnich-północnych Węgier więc nie za daleko od PL (jestem z Rzeszowa). Fajnie żeby dziecko się wybawiło, więc jakieś zjeżdżalnie muszą być, niemniej nie musi to być nie wiadomo jaki aquapark. Istotne jest żeby nie trzeba było się przepychać i szukać wolnego skrawka miejsca w basenie, więc taki mniej oblegany niezbyt medialny.
Możecie coś polecić ?
Otóż interesuje mnie basen z kameralną atmosferą, bez przepychu, ponoć są takie mniej oblegane. Rejon wschodnich-północnych Węgier więc nie za daleko od PL (jestem z Rzeszowa). Fajnie żeby dziecko się wybawiło, więc jakieś zjeżdżalnie muszą być, niemniej nie musi to być nie wiadomo jaki aquapark. Istotne jest żeby nie trzeba było się przepychać i szukać wolnego skrawka miejsca w basenie, więc taki mniej oblegany niezbyt medialny.
Możecie coś polecić ?