Liczba postów: 3,685
Liczba wątków: 85
Reputacja:
2,449
Ten jest znacznie bliżej jaskiń, jakieś 200m, ale chyba chodzi tam inkasent.
Ja mieszkam zwykle w Korona Panzio, Igloi utca 16, można dojść w klapkach do basenów. Ale trzeba by wcześniej uzgodnić przyjazd - osoba prowadząca pensjonat mieszka w innym miejscu.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 6
Reputacja:
424
Z parkingami w Tapolcy trzeba uważać. Tam prawdopodobnie jest oznakowana jedynie duża strefa płatnego parkowania. Miałem wątpliwą przyjemność zapłacić grzywnę za postój na zupełnie pustym parkingu pod szkołą, gdzie nie zauważyłem nigdzie parkomatu, ani żadnej informacji o nim. Działo się to końcem marca ubiegłego roku. Z wcześniejszych pobytów wiem, że parkomaty dla "niewęgrów" są kompletnie niezrozumiałe. Pamiętam, że chyba pod Kitty Hotel "ichni" parkingowy zaprasza na postój za opłatą. Jeżeli kiedykolwiek będę musiał skorzystać, to dam zarobić Kitty a nie miastu. Jeśli zaś chodzi o dobry nocleg, to swego czasu przetestowałem Amaretto Szallas i bardzo mi się podobało a w szczególności poranna wyżerka.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Witam, polecicie mi nocleg dla 4 dorosłych osób w dobrej cenie?
Pozdrawiam
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Hej. W tym roku planuję ponownie odwiedzić Miszkolc, polecacie jakieś niedrogie noclegi niedaleko basenów?
Liczba postów: 171
Liczba wątków: 5
Reputacja:
105
Ładnie tam, odwiedziłem raz to miejsce jednak wody nie za "gorące". Atrakcją są te skały.
Liczba postów: 88
Liczba wątków: 6
Reputacja:
35
witam
wybieram sie do Miskolca na dwa dni co oprócz basenów w Jaskiniach i nowy aquapark polecice zobaczyc?? jakies fajnie miejsca w miskolcu lub po drodze do niego
Liczba postów: 3,685
Liczba wątków: 85
Reputacja:
2,449
Jaskinie Aggtelek - na granicy ze Słowacją, ale jedzie się bocznymi drogami.
Zoo Lilafured.