Węgierska nutka na dziś
|
12-07-2020, 10:35
ach te Baby
![]() Ha nincs barátod semmid sincs ... Jeśli nie masz przyjaciela, nic nie masz Egy igazi barát az ma nagy kincs ... Prawdziwy przyjaciel to dziś wielki skarb
15-07-2020, 15:45
Polgár Peti - "A legnagyobb nyári sláger ... Największy przybój lata"
Aszongya a csajom, hogy túl satnya a karom ... Moja laska mówi, że mam zwiotczałe muskuły És az is még a bajom, hogy szőrős vagyok, mint a majom ... Mój problem też w tym, że jestem owłosiomy jak małpa A mellszőr az bekecs, így kell, hogy szeress ... Zarost na piersiach jak kożuszek, więc takim mnie kochaj De a szívem a helyén, és ahol kell, ott kemény... Mam serce na miejscu, a tam gdzie potrzba, tam twardy ![]() "Éljen a nyár, semmi nem számít, csak mulatunk, iszunk, eszünk...Niech żyje lato, nic nie jest ważne, tylko pijemy i jemy" ![]()
19-07-2020, 6:57
nie wędruje do nieba
![]()
21-07-2020, 22:37
Rony nie wędruje do nieba, to "Tabor wędruje do nieba" ... film o życiu Cyganów, dobrze zrobiny, polecam. Oto piosenka z tego filmu, to na niej bazuje ta poprzednio prezentowana - popularna i chętnie śpiewana przez węgierskich Cyganów.
Alyona Buzylyova - "Nane coha ... Nie mam sukni" ![]()
Zapowiedź nowego przeboju.
28-07-2020, 6:35
Ham Ko Ham – "Bármerre jársz ... Gdziekolwiek jesteś"
Gondolsz-e még a mi kis falunkra ... Czy jeszcze myślisz o naszej małej wiosce A szomszéd fiúra ki annyira várt ... O chłopcu z sąsiedztwa który ciągle czekał A kert végében egy csókot, ha lopna ... Aby ukraść całusa w zaułku ogrodu Fűzfáink alatt, hol senki sem lát ... Pod naszymi wierzbami, gdzie nikt nie widzi
30-07-2020, 7:25
Ham Ko Ham - "Te vagy nekem ... Ty jesteś dla mnie"
01-08-2020, 13:04
UFO - "Napolaj ... Olejek do opalania"
![]() Nyár van és semmi baj. Olvadok, mint a vaj ... Jest lato i żadnych kłopotów. Topię się jak masło Kend be a hátam és szeress bátran ... Posmaruj moje plecy i kochaj odważnie Hisz a szerelem is napolaj... Przecież miłością jest też olejek do opalania...
03-08-2020, 16:19
Péter Szabó Szilvia - "Tiszta szívvel ... Z czystym sercem"
Tiszta szívvel, új tavasszal, szép reménnyel lépj tovább ... Z czystym sercem, z nową wiosną, z piękną nadzieją idź dalej A vágyak ízét vidd magaddal, száz úton át ... Szetką dróg i zabierz ze sobą smak pragnień Tiszta szívvel, mint egy angyal, könnyű szárnyad hófehér ... Z czystym sercem jak anioł z lekkimi śnieżnobiałymi skrzydłami Sorsod felé fúj, fúj a szél ... W kierunku twojego przeznaczenia wieje, wieje wiatr ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|