Ja napisałem, że nie pojadę do Hajduszoboszlo, bo tam się robi niefajnie. Po moim koszmarze zamówiłem na trzy dni najlepszy hotel w Nyigherhazie i tam dopiero odpocząłem. Wg. mnie baseny, przestrzeń, cisza nieporównywalnie lepsze niż w tym ścisku gdzie o godzinie 11.00 nie można znaleźć miejsca. W moim odczuciu w porównaniu do kilku lub nawet kilkunastu lat wcześniej olewa się tam troszkę turystów w tym Polaków.Pewnie mają za dobrze i trochę pokory by im się przydało. Polecam Nyigherhazę gdzie zjeżdżalnie są za darmo a nie te krocie co w HB.
P.S. Moje ostrzeżenie czy jest na wyrost każdy oceni sam. Mówię byłem tam kilka razy i wszystko zostawiałem w pokoju do czasu.... Uraz zostanie pewnie do końca życia. Kto nie przeżył i nie widział zachowania dzieci może tego do końca czasami nie rozumieć.
P.S. Moje ostrzeżenie czy jest na wyrost każdy oceni sam. Mówię byłem tam kilka razy i wszystko zostawiałem w pokoju do czasu.... Uraz zostanie pewnie do końca życia. Kto nie przeżył i nie widział zachowania dzieci może tego do końca czasami nie rozumieć.